Cabaret Premium Corner

Amhali weet clichés nauwelijks te ontstijgen in comeback

29 april 2019

In achttien jaar had Najib Amhali pas tweemaal een show moeten afzeggen, vertelt hij bij de start van zijn nieuwe cabaretprogramma. Maar begin 2018 ging het mis. Door een jarenlange verslaving aan drank, cocaïne en gokken zat hij er compleet doorheen. Hij moest afkicken. Zijn tour van honderdtwintig shows werd geannuleerd.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.