Huwelijk Premium Corner

Sophie Verdaasdonk (30) en Ties de Jong (35)

26 maart 2019

Allebei waren ze er nog nooit eerder geweest: café Dikke Dries in Utrecht, waar Sophie en Ties in 2013 voor het eerst met elkaar aan de praat raakten. Ties: ‘De rij voor de kroeg waar we heen wilden, was te lang, dus toen gingen we maar naar de Dikke Dries.’ Van het gesprek weten ze niet meer zoveel, maar ze wisselden wel nummers uit.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.