Huwelijk Premium Corner

Amber Bindels (29) en Jos van Ginneken (23)

19 maart 2019

Jos van Ginneken, gemeenteraadslid voor het CDA in Terneuzen, en Amber Bindels, lobbyist bij stichting Wij Staan Op!, zagen elkaar voor het eerst op de publieke tribune van de Tweede Kamer. Er was die dag een stemming over het VN-verdrag voor gehandicapten, dat Amber met haar stichting door de Kamer probeerde te krijgen. Toen dat lukte, vroeg ze Jos mee om iets te gaan drinken, ‘want het is feest’. Daar sloeg de vonk over.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.