Huwelijk Premium Corner

Michelle ­Jansen (28) en Farid van Mastbergen (27)

12 maart 2019

Op Koningsdag in 2014 ontmoetten ­Michelle en Farid elkaar op een festival in Arnhem. Het klikte direct, en ook hun vrienden konden het goed met elkaar vinden. Op 3 september datzelfde jaar stond Farid met rozen en ontbloot bovenlijf bij Michelle voor de deur om te vragen of ze zijn vriendinnetje wilde zijn. Michelle: ‘Mijn vader was op bezoek, dus hij heeft alles gezien, haha.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.