Huwelijk Premium Corner

Floris Wakka (32) en Berit van der Elst (31)

05 maart 2019

In Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk ontmoetten Floris en Berit elkaar in de zomer van 2009. Zij werkte daar als evenementenplanner, Floris was er stagiair. Een jaar later was hun eerste date. ‘We hadden een pizza-avond met rosé bij Floris thuis in Leidschendam,’ zegt Berit. ‘En we hadden al meteen een politieke discussie, haha.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.