Muziekfestival Premium Corner

Klassiek talent te horen op Schiermonnikoog

12 maart 2019

De grootste talenten in de klassieke muziek komen op 16 maart naar Nederlands’ kleinste bewoonde Wadden­eiland. Op Schiermonnikoog geven ­zeventig getalenteerde musici uit binnen- en buitenland twintig concerten tijdens het Festival Jong Talent. Het ­muziekfestival is voortgekomen uit het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog, dat elk jaar in oktober wordt gehouden. Festival Jong ­Talent is het kleine broertje.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.