Film Premium Corner

Opmerkelijke keuzes pakken goed uit in At Eternity’s Gate (****)

05 februari 2019Leestijd: 3 minuten

Valt er nog iets nieuws te vertellen over Vincent van Gogh? Na zoveel documentaires en speelfilms, te beginnen met de klassieker Lust for Life (1956), waarin Kirk Douglas de schilder speelt, tot aan de recent zo geroemde animatiefilm Loving Vincent uit 2017? De Amerikaanse filmmaker Julian Schnabel meende van wel. Voor zijn impressionistische biopic At Eternity’s Gate maakte hij een aantal opmerkelijke keuzes.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.