Huwelijk Premium Corner

Johan Koning (34) en Sonja Koning (35)

19 februari 2019

Zeventien jaar geleden, op de kermis in Ursem, zagen Johan en Sonja elkaar voor het eerst. Sonja was mee met studiegenoten van de lerarenopleiding, ­Johan woonde in Zuidschermer, een dorp in de buurt. De oudere broers van Johan zagen ‘die nieuwe meid’ ook wel zitten, maar het was Johan die er met haar vandoor ging.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.