Necrologie Premium Corner

René Malherbe (1942-2018): zakenman met gezag

29 januari 2019Leestijd: 2 minuten

In de jaren tachtig van de vorige eeuw was René Malherbe bijna uit het niets plotseling de grootste uitgever van publieksboeken. In razend tempo nam hij van grote concerns noodlijdende uitgeverijen over en gaf ze weer een eigen identiteit. In 1989 stelde Malherbe Mai Spijkers financieel in staat om met Prometheus een literaire uitgeverij te beginnen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.