Spiritueel Premium Corner

Vreemde moderne visie op de Zwarte Madonna

18 oktober 2018Leestijd: 3 minuten

Over moderne kunst kun je je blijven verbazen. Kijk naar Het leven van Boeddha, de weg naar nu in De Nieuwe Kerk in Amsterdam. Bij de voorbezichtiging van de expositie kreeg de pers te horen dat heel uitvoerig was overlegd met Yoko Ono over het kunstwerk dat van de weduwe van Beatle John Lennon te zien zou zijn. Uiteindelijk viel de keus op Three Mounds. Dit kunstwerk blijkt te bestaan uit drie hoopjes zand. Bijzonder artistiek.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.