Nederlandse taal Premium Corner

Passé: Populariteit van het Frans blijft afnemen

10 september 2018Leestijd: 1 minuut

In de zomer begaven zich weer hordes Nederlanders naar Frankrijk. Een flink aantal weet wel dat je daar ‘Le plein, s’il vous plaît’ moet zeggen als je een volle tank wilt en dat een stokbrood een ‘baguette’ heet. Maar heel veel verder strekt de kennis van de plaatselijke taal vaak niet. De populariteit van het Frans blijft in Nederland immers maar afnemen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.