Gastronomie Premium Corner

Noordzeebeestjes: de veelzijdige garnaal

12 september 2018Leestijd: 2 minuten

Als je toch eens wat kon zien in het grauwgroene water van de Noordzee, dan hoefde je niet meer op snorkel­vakantie naar tropische oorden. Want het wemelt er van de meest fantastische beesten, zoals de zeekat, een inktvis die als een kameleon van kleur en tekening kan veranderen. Of de prachtige, kleine hondshaai, waarvan de leerachtige eizakjes vaak op het strand aanspoelen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.