Huwelijk Premium Corner

Huwelijk Pepijn Budé (46) en Nicole van Ommen (37)

10 juli 2018Leestijd: 1 minuut

Pepijn Budé en Nicole van Ommen zeiden altijd dat ze elkaar niet ten huwelijk zouden vragen. Ze waren immers allebei al een keer eerder getrouwd geweest en dat was ‘niet echt een succes’. Maar Pepijns oudste zoon kwam met het idee dat zijn vader Nicole tijdens een verrassingsweekeinde in Parijs onder de Eiffeltoren ten huwelijk zou kunnen vragen. Met zijn zoon heeft Pepijn alles in het geheim voorbereid.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.