Premium Lock Sebastiaan Schreuder (23): ‘Zet altijd hoog in’

29 juni 2018Leestijd: 1 minuut
Sebastiaan Schreuder

Is door het winnen van het Zilveren Koksmes 2018 de beste Nederlandse kok onder de 25 jaar. Volgt de opleiding gespecialiseerd kok aan de Cas Spijkers Academie in Almelo en is aankomend chef de parti bij restaurant De Bloemenbeek in De Lutte. Geboren en getogen in Baarn.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw