Wijn Nicolaas Klei Premium Corner

Kracht van vuursteen

04 juni 2018Leestijd: 1 minuut

De rechtenstudie bleek boeiender dan gedacht, met onderwerpen als het eierschaalschedelarrest en de Hoornse taartmoord (lees De zweetvoetenman), maar de wijnliteratuur was minstens zo meeslepend. Daar ontmoette je ‘fraai betimmerde bordeaux met sporen van kreupelhout’ of pouilly-fumé met z’n ‘rokerige geur van vuursteen’. Helaas bleek de vuursteen vaak een verkooppraatje voor duur en zuur.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.