Necrologie Premium Corner

Willem de Leeuw (1926-2018): Ondernemer met neus voor talent

24 maart 2018Leestijd: 2 minuten

Met zijn creativiteit en gave om de juiste mensen aan zich te binden, wist Willem de Leeuw zijn administratiekantoor in Rijnsburg uit te bouwen tot een grote regionale speler op het gebied van woningmakelaardij, verzekeringen, hypotheken en pensioenen. In de eigen huisdrukkerij liet hij als eerste in Nederland een eigen woninggids drukken met foto’s van het aanbod. Ver voor Funda ontwikkelde zijn bedrijf een softwareprogramma waarmee woonwensen konden worden gekoppeld aan het landelijke woningaanbod.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.