Premium Lock Keuken van Tel Aviv in TLV

20 maart 2018Leestijd: 2 minuten
Geroosterde ­radijs en bosui met makreel. Foto: Vincent van den Hoogen

TLV is de luchthavencode van Tel Aviv en nu ook de ­titel van een bijzonder kookboek. De tweede stad van ­Israël is een moderne, vooruitstrevende en liberale hotspot, waar iedereen die jong, hip en rijk is naartoe trekt.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw