Necrologie Premium Corner

Reindert Breman (1937-2018): Ondernemer met sociaal gevoel

08 februari 2018Leestijd: 2 minuten

Als middelste van vijf broers was Reind (Reindert) de organisator van familiebedrijf Breman, een nu landelijk opererend installatieconcern met hoofdvestiging in hun geboorteplaats Genemuiden. ‘Mijn opa had oog voor het harde en het zachte,’ zegt kleinzoon Bernardo Eenkhoorn (26), die het bedrijf nu leidt samen met René, de jongste zoon van Reind. ‘Hij was een rasondernemer, maar het draaide voor hem niet alleen om grootte en winst. Zijn levensles was: ­genoeg is genoeg. Hij had oog voor minderbedeelden.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.