non-fictie Premium Corner

Geschiedenis van de Verenigde Staten (****)

01 november 2017Leestijd: 1 minuut

Donald Trumps verkiezingswinst in 2016 verraste veel Nederlanders. Hoe kon zo’n controversiële figuur het schoppen tot president van ’s werelds machtigste land? Wie zich verdiept in de geschiedenis, leert al gauw dat zelfs Trumps opkomst is te plaatsen in de Amerikaanse traditie. Het nieuwe boek van journalist Frans Verhagen is een uitstekende gids bij zo’n verkenning.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.