Huwelijk Premium Corner

Ben Koopman (39) en Celeste Boddaert (30)

12 oktober 2017Leestijd: 1 minuut

Journalist Celeste Boddaert leerde Ben Koopman, eigenaar van familiebedrijf Koopman Cosmetica, in 2011 kennen in een Rotterdamse kroeg. Ben sprak haar aan en zij waren allebei direct verliefd. Ze kunnen naar eigen zeggen samen erg lachen en van het leven genieten – al dan niet met vrienden en familie. Zo gaan ze vaak weg met hun dertig jaar oude camper en maken ze graag verre reizen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.