Leven en dood Premium Corner

Overleden: Ferrée, Sleeuwenhoek, Bettencourt en Bergman

26 september 2017Leestijd: 1 minuut

Reclameman Hans Ferrée (87) overleed dinsdag 19 september. Voor DAF bedacht hij ‘het pientere pookje’ en voor D66 ‘het redelijk alternatief’. Hij introduceerde Citroëns Lelijke Eend en schreef de eerste campagne voor Sire. In 1999 werd Ferrée uitgeroepen tot salespromotor van de twintigste eeuw. Hij was een van de eerste trendwatchers en maakte begin jaren zestig het trendboek In & uit.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.