Boek Premium Corner

Wat een liedje met een man kan doen

21 augustus 2017Leestijd: 1 minuut

Aanstekelijke aantekeningen over muziek.

 Jongens verklaren hun liefde aan meisjes nogal eens via muziek. Vroeger door het opnemen van cassettebandjes vol ­romantische liedjes, in de tijd van Thomas Heerma van Voss (27) via chatprogramma MSN. Heerma van Voss blijkt een groot fan van hiphop, maar zijn eerste liefde betrof de meidenband Spice Girls. Hij had ooit zelfs een Spice Girls-dekbed. Maar het is hem vergeven, want hij was toen nog maar zeven jaar.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.