Mensen Premium Corner

Michiel Emmelkamp als diplomaat naar Bagdad

29 augustus 2017Leestijd: 1 minuut

Geheim van online-gigant

Wat is het geheim van bol.com? Voormalig marketingdirecteur Michel Schaeffer (49) schreef er een boek over, dat 12 september verschijnt. Hij verklapt alvast een deel van het geheim: ‘We durfden groot te denken. Dromen en ook doen, de grootste willen zijn en de winkel opnieuw uitvinden.’ Schaeffer is nu actief als commissaris bij bedrijven en als adviseur.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.