Huwelijk Premium Corner

Huwelijk: Marrie Gleijsteen (60) en Hinke van der Leeuw (47)

01 augustus 2017Leestijd: 1 minuut

Hinke van der Leeuw geloofde niet in internetliefde. Dus toen ze in 2004 via MSN Groepen Marrie Gleijsteen online leerde kennen, spraken ze binnen een week af. Het voelde voor hen allebei als thuiskomen. Ze hadden aan een half woord genoeg en bleken dezelfde smaak te hebben. Na een jaar een weekend­relatie te hebben onderhouden, besloten ze te gaan samenwonen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.