Meer makreel: alternatief voor (dure) zalm

Makreel wordt vaak gerookt, maar is vers ook erg lekker

De zalm wordt duur betaald. Dat was al zo en is de afgelopen weken alleen maar erger geworden. Vorig jaar waren er in Chileense zalmkwekerijen grote problemen als gevolg van giftige algen in het water. Daardoor stierven cicra 25 miljoen zalmen, 10 procent van de totale jaarproductie in Chili. Dat leidde tot enorme prijsstijgingen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €1 per week leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout
Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw