#Boeken Premium Corner

Tragische liefde na Tsjernobyl-ramp

06 maart 2017Leestijd: 1 minuut

Hoofdpersoon in dit debuut van de Amerikaanse wis- en natuurkundige Scott Stambach is de zeventienjarige Ivan, een scherp observator die zijn omgeving met genadeloze humor kritiseert. Ivan is ernstig misvormd en woont in een Wit-Russisch ziekenhuis voor ongeneeslijk zieke kinderen, waar hij is achtergelaten. Wanneer de mooie Polina er haar intrek neemt, is dat het begin van een tragische romance.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.