cultuur Premium Corner

Dolle boel bij autosalon Genève, al dan niet met stekker

14 maart 2017

Niets vrolijkers dan een autosalon als het tij meezit. De beurs in Genève, de belangrijkste van het jaar, stort een vloed aan nieuwe modellen over het publiek uit. Van bloedstollend snel, zoals de Ferrari 812 Superfast, tot uitgekiend alledaags vervoer voor de gewone man, zoals de Hyundai i30 Wagon. Van de ecologische Rinspeed-droom, met zelfs een voortuintje in de cabine, tot de Range Rover Velar, een waar stijl-statement.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.