cultuur Premium Corner

Talent: Ebel Slijp (23)

21 februari 2017Leestijd: 1 minuut

Studeert Economie en Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden. Eigenaar van Refreshworks, een bedrijf dat visuele content produceert en marketingcampagnes opzet voor bedrijven als Sony Music, KLM en Specsavers. Werkt daarnaast voor Hyperloop Transportation Technologies, geïnitieerd door ondernemer Elon Musk, waarbij goederen en personen in de toekomst razendsnel en duurzaam door buizen kunnen worden vervoerd.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.