cultuur Premium Corner

Overleden: Timmer, Elsink, Paxton en Raviez

27 februari 2017Leestijd: 1 minuut

Motorsportbestuurder Jaap Timmer (77), ook wel bekend als ‘Mister TT’, overleed op woensdag 22 februari. Hij was van jongs af aan betrokken bij het circuit in Assen, in 1973 trad hij toe tot het bestuur van stichting Circuit van Drenthe. Hij deed dat 25 jaar – waarvan tien jaar als voorzitter. Ook was hij de grote kracht achter het op te richten TT Museum.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.