cultuur Premium Corner

Mackus zet zich in voor spoorlijn en railterminal

21 februari 2017Leestijd: 1 minuut

Tuinbouwbestuurders

Holland Horti International, het centrale aanspreekpunt voor de tuinbouwbedrijven die in het buitenland actief zijn, heeft een geheel nieuw bestuur. Voorzitter is Jan Omvlee (63), die als directeur Export bij Rijk Zwaan ruim 30 jaar ervaring heeft in de wereldwijde export van groentezaden. Naast Omvlee treden nog vijf bestuurders aan, onder wie Meiny Prins (58), algemeen directeur Priva, in 2009 zakenvrouw van het jaar.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.