cultuur Premium Corner

Korthals Altes (VVD) schrijft autobiografie over carrière

17 januari 2017

Autobiografie

Oud-politicus Frits Korthals Altes (85) schreef zijn autobiografie. Partij kiezen is de titel van het boek dat rond 1 juni verschijnt bij Boom. Korthals Altes was voorzitter en secretaris van de VVD, minister van Justitie, senator en informateur. ‘De titel verwijst naar de partijman die ik ben geweest. Verder schrijf ik over mijn ministerschap, waarin ontvoeringen plaatshadden en de kruisvluchtwapens speelden,’ zegt de in Amsterdam geboren Rotterdammer.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.