Premium Lock Kalfsbotten zijn populair, maar ook uit de gratie

20 januari 2017Leestijd: 2 minuten
Collageen in botten zou saus zwaar en plakkerig maken

Kalfsbotten zijn populair, maar tegelijkertijd uit de gratie. Het is maar net waar je kijkt. Sinds een jaar of twee zijn, zeker in de Verenigde Staten, bouillons van dierlijke botten in opmars. Op zich niks nieuws, maar door het te presenteren als iets ambachtelijks en speciaals, werd het een trend. In New York staan mensen in de rij voor een beker van het spul.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw