cultuur Premium Corner

Huwelijk: Maarten koster (33) en Merel Broek (29)

17 januari 2017Leestijd: 1 minuut

Senior consultant Merel Broek van IG&H Consulting & Interim dacht dat ze op 28 april 2016 een rondleiding kreeg door de chipsfabriek. Maar in de fabriek stapte Maarten Koster, ­manager bij Deloitte Consulting, bij de chipsverpakkingslijn tussen de productiemedewerkers uit – met hygiënemuts. Terwijl medewerkers haar favoriete smaak chips – naturel – over hen uitstrooiden, volgde het aanzoek.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.