cultuur Premium Corner

Overleden: Bhumibol, Fo, Van Leest en Alexander

18 oktober 2016Leestijd: 1 minuut

De Thaise koning Bhumibol Adulyadej (88) overleed donderdag 13 oktober. Hij was de langstzittende monarch ter wereld: Bhumibol was koning sinds 1946. Hij overleefde staatsgrepen en genoot in zijn land een goddelijke status. Achter de schermen had hij veel invloed op de politiek, omdat hij zo veel mogelijk boven de partijen probeerde te staan.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.