cultuur Premium Corner

Overleden: Palmer, Sparks en Van der Zee

25 september 2016

De Amerikaanse golflegende Arnold Palmer (87) overleed zondag 25 september. Hij gold als pionier in de sport. Palmer begon in de jaren vijftig van de vorige eeuw en speelde tot midden jaren negentig. Hij won 62 toernooien en sloeg 2 miljoen dollar aan prijzengeld bij elkaar, destijds een vermogen. Zelfs voor president Barack Obama was Palmer ‘The King’.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.