cultuur Premium Corner

De vakantieplek van … schrijver Oek de Jong

11 juli 2016Leestijd: 2 minuten

Oek de JongBrak in 1979 door met de roman Opwaaiende zomerjurken. Schreef daarna onder meer Cirkel in het gras (1985) en Hokwerda’s kind (2002). Kreeg in 2013 de Gouden Boekenuil voor zijn roman Pier en oceaan. Van De Jongs boeken zijn een half miljoen exemplaren verkocht, en zijn werk is in negen talen vertaald. Hij legt de laatste hand aan het boek Het visioen aan de binnenbaai, dat in oktober verschijnt.VAKANTIE VAN _Jong, Oek de

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.