Arend Jan Boekestijn Premium Corner

Waarom ook de hulpsector niet immuun is voor misbruik

16 februari 2018

Bij Oxfam Novib volgt de ene onthulling de andere op. Zo werden de seksfeesten van sommige Oxfam-medewerkers niet alleen georganiseerd in Haïti, maar ook in Tsjaad. De top van Oxfam was ervan op de hoogte, maar deed er weinig aan. Iedereen die de wereld van de Verenigde Naties (VN) en non-gouvernementele organisaties (ngo’s) een beetje kent, herkent dit fenomeen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.