buitenland

In beeld: Nederland en Groot-Brittannië naar de stembus

22 mei 2014Leestijd: 1 minuut

In Nederland en Groot-Brittannië mogen de kiezers donderdag als eerste naar de stembus voor de verkiezingen voor het Europees Parlement. Zondag volgt de uitslag als ook de rest van de Europese Unie heeft gestemd.

De belangstelling voor de Europese verkiezingen is niet groot. Dat weerhoudt de Nederlandse politieke kopstukken niet om goedlachs hun stem uit te brengen.

Elsevier.nl brengt de verkiezingen in beeld:

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.