buitenland

Wynia’s Week: Vervlogen visioenen

16 april 2014Leestijd: 1 minuut

In Wynia’s Week vertelt Elsevier-redacteur Syp Wynia over zijn boek Vervlogen visioenen. In het boek zijn de verhalen te vinden die Wynia de afgelopen jaren schreef over de Europese Unie.

Wynia’s week is weer even terug. Niet zozeer met een kwestie, maar wel met een nieuwtje. In de boekhandel ligt nu Vervlogen visioenen, een verzamelbundel van de 65 verhalen die Elsevier-redacteur Syp Wynia in de afgelopen 15 jaar voor Elsevier over Europa heeft geschreven. In de video vertelt Wynia over het onderwerp Europa dat hem al sinds zijn kindertijd intrigeert…

Bestel hier het boek Vervlogen visioenen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.