buitenland

Ontmoeting Abbas en paus Franciscus in beeld

17 oktober 2013Leestijd: 1 minuut

De president van de Palestijnse Autoriteit Mahmoud Abbas sprak donderdag kort met paus Franciscus. De katholieke kerkvader gaf de Palestijn een pen en zei daarbij dat Abbas ‘nog wel wat te ondertekenen heeft’.

Bekijk hier de beelden van de ontmoeting.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.