buitenland

Vladimir en Ljoedmila Poetin gaan scheiden

06 juni 2013

De Russische president Vladimir Poetin gaat scheiden van zijn vrouw Ljoedmila. De twee wonen al niet meer bij elkaar.

Dat heeft de Russische staatstelevisie bekendgemaakt.

Gezamenlijke beslissing

‘Ons huwelijk is voorbij omdat we elkaar amper zien,’ zei Ljoedmila Poetin, die lerares Duits is. De scheiding was een gezamenlijke beslissing. De geruchten dat de twee niet meer samen waren gingen al langer, ze werden al tijden nauwelijks samen gezien.

Vladimir Poetin en Ljoedmila Sjkrebneva trouwden in 1983. Ze hebben twee dochters, Mariya en Yekatarina.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.