Robbert de Witt Premium Corner

Beide kampen in Spanje zijn hun verstand kwijt

04 oktober 2017Leestijd: 3 minuten

Als je met geweld burgers belet te gaan stemmen, dan heb je de slag om de beeldvorming bij voorbaat verloren. Het gebeurde 1 oktober in de Spaanse regio Catalonië – althans, voor nu nog Spaanse regio, want het referendum ging juist over de vraag of de Catalanen zich onafhankelijk moeten verklaren. Na een chaotische dag stond op 90 procent van de stembriefjes ‘’.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.