buitenland

In beeld: Singapore rouwt om ‘vader des vaderlands’

23 maart 2015Leestijd: 2 minuten

In Singapore zijn maandagochtend zeven dagen van nationale rouw ingegaan om eer te bewijzen aan de 91-jarige voormalig premier Lee Kuan Yew. Hij heeft Singapore van kleine havenstad omgevormd tot een van de rijkste steden in de wereld.

Vele Singaporezen zijn aangedaan door het overlijden van hun ‘vader des vaderlands’ zondagavond. ‘Zijn grootste succes is het opbouwen van Singapore van helemaal niets tot hoe het vandaag is,’ zegt een rouwende burger tegen de BBC.

http://www.youtube.com/watch?v=ErGWbzSkWbE

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.