buitenland

Poetin feliciteert Trump

09 november 2016Leestijd: 1 minuut

MOSKOU (ANP/RTR) – De Russische president Poetin heeft Donald Trump woensdag gefeliciteerd met zijn overwinning in de Amerikaanse presidentsverkiezingen. In een telegram zegt het Russische staatshoofd te hopen samen met Trump te kunnen werken aan de relatie tussen de landen, aldus het Russische persbureau RIA.

,,De dialoog tussen Moskou en Washington moet in het belang van beide landen zijn”, aldus Poetin.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.