Verdachte schietpartij Washington opgepakt

25 september 2016Leestijd: 1 minuut

BURLINGTON (ANP/RTR) – Een man die verdacht wordt van een fatale schietpartij in Burlington in de staat Washington, is gearresteerd. Dat meldt de politie in de nacht van zaterdag op zondag. De dader is geïdentificeerd als de twintigjarige Arcan Cetin.

Vrijdagavond laat opende hij het vuur in een winkelcentrum. Daarbij kwamen vier vrouwen om het leven. Een zwaargewonde man overleed later aan zijn verwondingen.

De verdachte was na het schietincident gezien toen hij naar een snelweg in de buurt van het winkelcentrum liep. Uiteindelijk arresteerde de politie hem zonder verdere problemen in zijn woonplaats, het nabijgelegen plaatsje Oak Harbor.

De politie zei nog geen aanwijzingen over het motief van de dader te hebben.