Campagneleider Trump: volledige controle

03 augustus 2016Leestijd: 1 minuut

WASHINGTON (ANP) – De campagne van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is heel gericht en beweegt zich in positieve richting. Trump zelf heeft de volledige controle, liet zijn campagneleider woensdag weten.

,,De campagne loopt op rolletjes. We zijn georganiseerd. We gaan vooruit”, vertelde Trump’s campagneleider Paul Manafort tegen Fox News Channel. De opmerkingen kwamen nadat er afgelopen dagen een hoop commotie was ontstaan rond de campagne.

Zo distantieerde een Republikeins Congreslid zich van Donald Trump vanwege diens aanval op de ouders van een in Irak gesneuvelde islamitische militair. Voor afgevaardigde Richard Hanna was dit de druppel, schreef hij in de The Post-Standard.

ANP
Lees meer

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.