Hoe de aanval op Israël het Westen raakt

12 oktober 2023Leestijd: 1 minuut
TOPSHOTS - ISRAEL - PALESTINIAN - GAZA - CONFLICT

In deze editie van ‘Elke Week’ verkennen Geerten Waling en Sam Verbeek, samen met politiek redacteur Victor Pak, de geopolitieke rimpelingen voortvloeiend uit de recente verrassingsaanval van Hamas op Israël.

Het gesprek ontvouwt zich rondom de consequenties van deze aanval, belicht de diplomatieke dynamiek tussen Israël en de Verenigde Staten en werpt een blik op de Nederlandse reacties hierop. Centrale vragen zoals ‘Welke implicaties heeft dit voor de stabiliteit in het Midden-Oosten?’ en ‘In welke mate kan dit de Nederlandse verkiezingen beïnvloeden?’ worden gedurende de podcast onderzocht en besproken.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."