In Caïro Premium Corner

Egyptenaren merken weinig van verkondigde vooruitgang

19 oktober 2021Leestijd: 2 minuten

‘Ik roep hierbij de nieuwe Egyptische republiek uit,’ zei de Egyptische president Abdel Fattah el-Sisi plechtig in een toespraak in juli. Sindsdien is de term niet meer weg te denken uit het openbare leven. In vrijwel elke toespraak refereert Sisi eraan en televisieprogramma’s tonen al maanden de hashtag #nieuwerepubliek in de bovenhoek van het tv-scherm.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.