In Zürich Premium Corner

Sportief succes op de Spelen geeft het mountainbiken vleugels

28 september 2021

Goud, zilver en brons voor de vrouwen. Zilver bij de mannen. De Zwitserse zegetocht op de Olympische Spelen in Tokio afgelopen zomer geeft het mountainbiken vleugels. Nergens is de sport zo populair als in het Alpenland, te beginnen bij kinderen. Want wat is er nou leuker dan met je fietsje over smalle paadjes scheuren en over boomstammen springen?

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.