Prinsdom Premium Corner

Andorra: wielerparadijs in opkomst

31 augustus 2021Leestijd: 2 minuten

Een groep wielrenners zoeft over de drukke vierbaansweg die dwars door Andorra loopt. Passerende auto’s houden netjes afstand. Om het wielrennen te promoten, is fietsen op de snelweg bijna overal toegestaan in het tussen Frankrijk en Spanje ingeklemde prinsdom in de Pyreneeën. De populaire bergpassen, waar aanzienlijk minder verkeer is, zijn alleen te bereiken door soms een drukke verkeersader te berijden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.